LOKATIE(S), PRIJZEN & EEN AFSPRAAK MAKEN


Groepspraktijk Zuid - Pol de Montstraat 8 - 2020 Antwerpen - www.groepspraktijkzuid.be 

Tripsyco - Antwerpsesteenweg 461 - 2390 Westmalle - www.tripsyco.be 

Telefoonnummer:
+32(0)468505802

E-mailadres adres:
lievevanbeeck@gmail.com

PRIJSLIJST (vanaf 1 juli '21)

kennismakingsgesprek  

€ 65

individuele (gespreks)therapie 1 uur 

€ 65

individuele therapie IFS anderhalf uur 

€ 95

individuele therapie IFS twee uren  

€ 130

individuele bokstherapie anderhalf uur 

€95

bokstherapie in duo (koppel, ouder - jongere, vrienden, ...) per uur 

€100

Er is tegemoetkoming via CM, Voorzorg, Helan 


Indien je een afspraak om gelijk welke reden niet kunt nakomen, gelieve ten minste 48 uur voor het gereserveerde moment te annuleren. Als je niet tijdig verwittigt wordt de helft van het bedrag van de sessie in rekening gebracht. Bij een annulatie enkele uren voor de geplande sessie wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. 

Indien je niet komt opdagen op het afgesproken tijdstip, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. 

Er is geen terugbetaling mogelijk voor betalingen die dienen te gebeuren ten gevolge van een laattijdige annulatie of het niet komen opdagen op het afgesproken tijdstip. 


Voor opleidingen is het zo dat je kan annuleren tot 30 dagen voor de start, mits betaling van € 75,00 administratieve kost; tot 15 dagen voor de start mits betaling van € 195,00. Gedurende het lopende traject kan je niet meer annuleren. Het betaalde bedrag wordt niet meer terugbetaald. Indien je koos om in delen te betalen, vereffen je het nog te betalen bedrag.

De betaling voor een opleiding gebeurt bij inschrijving. Het is mogelijk om een korte training in twee delen te betalen. Een opleiding kan in drie delen betaald worden.  In meerdere delen betalen is mogelijk (zowel voor een korte training als voor een opleiding, mits meerkost van 5% op het totaalbedrag (administratieve kost). Het volledige bedrag dient uiteindelijk betaald te zijn, voor de opleiding van start gaat. 

Laat uw gegevens achter en ik zal u zo spoedig mogelijk contacteren.