PROFESSIONELE BOKSCOACH
opleiding 6 dagen under construction   


BBB (BOXING - BREATHING & BEING)
worksop 3 dagen (met overnachting)

DOCENTEN ACADEMIE

boven vlnr 

Lieve'ke Van Beeck: integratieve psychotherapie, traumaseksuologie (hoofddocent alle opleidingen)

Veerle Van Dyck: integratieve psychotherapie (docent trauma & co-director seksueel trauma)

Luc Jansen: lichaamsgerichte psychotherapie (docent trauma & co-director thema man/vrouw)

midden vlnr

Erik Decolvenaer: lichaamsgerichte psychotherapie (docent trauma - lichaamswerk & (imaginaire) rescripting)

Bram De Groote: lichaamsgerichte psychotherapie (docent trauma - emotionele anatomie & etnobotanie)

Lieve Duchesne: integratieve psychotherapie, systeemtherapie (docent trauma - rouw & verlies en suïcidaliteit)

Dr. Marc Van Steenkiste: psychiater (docent trauma - mindfulness, meditatie & medicatie)

onder vlnr 

Gert De Smedt: emotioneel lichaamswerk, Zhineng Qigong, geobiologie (docent trauma - karmische transformatie)

Marcel Amstelveen: bokstherapie (docent trauma - bokstherapie in de psycho-ruimte)


ACCREDITATIE

De opleiding Integratieve Traumatherapie en de korte trainingen IFS en "bokshandschoenen in de psyche-ruimte" zijn geaccrediteerde opleidingen via de Belgische beroepsvereniging voor psychotherapie: ABP-BVP ( www.abp-bvp.be ) en via de NUO-NAO (European Association for Psychotherapy). Dit wil zeggen dat je een kwaliteitslabel ontvangt, een garantie die beantwoordt aan specifieke vereisten. Specifiek voor ECP houders (European Certificate Psychotherapy holders)EEN OPLEIDING BETALEN / ANNULEREN

Als je inschrijft voor een opleiding (er is een schriftelijke ja, bv. via mail of sms of ...), dan ontvang je kort daarna een factuur om een voorschot te betalen (opleiding langer dan 10 dagen, één derde van het totaalbedrag), of het volledige bedrag (kortere trainingen/workshops). Het bedrag van een lange opleiding (10+ dgn) in één keer betalen is een keuze (het bedrag in één keer betalen geeft recht op 10% korting, als het betaald wordt bij inschrijving). 

Elke inschrijving is definitief na een eerste betaling (voorschot of volledig bedrag). Het is niet mogelijk om een korte training in meerdere delen te betalen. 

Het volledige bedrag van een 10+ traject (als er in delen wordt betaald= drie delen), dient uiteindelijk betaald te zijn, twee weken voor de opleiding van start gaat (of anders overeen gekomen). 

Elke factuur wordt automatisch naar de boekhouder verstuurd. Uitschrijven na het ontvangen van uw factuur moet daarom gecrediteerd worden en zal je sowieso een kost opleveren van 10% van het totaalbedrag van de opleiding.

Eén maand voor de start van de opleiding kan er geen annulering meer plaatsvinden en geen creditering meer gebeuren. Er worden geen voorschotten en geen betalingen van korte trajecten terugbetaald. Indien je gekozen had voor de betaling van 10+ in één keer, is er wel nog gedeeltelijke terugbetaling maar wordt het voorschot afgehouden. 
Idem voor een annulering binnen de twee weken voor de aanvang van een opleiding of gedurende het lopende traject. Indien je koos om in delen te betalen wordt het nog verschuldigde bedrag onmiddellijk vereffend. Er wordt uiteraard rekening gehouden met de reden van de annulering (wegens ziekte en/of sterfgeval bv.). Ik nodig je uit hierover steeds te communiceren. 

Als je inschrijft voor een bepaald traject is het de bedoeling dat je dàt traject in die periode volgt en is het niet de bedoeling de betaling te kunnen inzetten voor een volgende traject verder in de tijd. 

De academie is niet aansprakelijk voor niet deelname na betaling! 


Docent - Lector - Voordracht in het kader van lesgeving/seminarie
Uitvoering in onderaanneming/opdracht van AIHP vzw, Jacobslaan 86, 2980 Zoersel
BTW vrijgesteld vlgs. BTW wetboek Art 44 paragraaf 2 - 8