BOKSTHERAPIE

INDIVIDUEEL

Waar woorden tekort komen of niet gevonden worden, zegt beweging vaak meer dan genoeg.

Bokstherapie is enerzijds de perfecte manier om emoties te reguleren en om spanning, stress, ... te ontladen alsook om oude patronen te doorbreken. Anderzijds is boksen ook een uitgelezen manier om te helen van (vroegkinderlijke) trauma's. Trauma zet zich nl. vast in het fysieke lichaam en daarom is praten alleen niet voldoende om traumatische gebeurtenissen te verwerken.

Onze eigen bovenste 7 centimeter vinden we ongelooflijk interessant. Maar kan je ook rekening houden met de genen, darmen, verlangens, vooroordelen, herinneringen, talenten, trauma's, maagsappen, rouwprocessen, voorbeelden, witte bloedcellen, mislukkingen, boosmakers, blijmakers, capaciteiten, zweetklieren, voorkeuren, gevoeligheden, droomveroorzakers, zenuwtrekken, behoeften, ...? In ons lijf zit een mens dat denkt en voelt! (Marcel Van Herpen).

Individuele sessies kunnen voorlopig niet meer geboekt worden zie Individuele therapie !!!

Als je geen dekking zoekt, word je geraakt & als je niet uitdeelt moet je ontvangen.


IN GROEP

"Boxing en Breathing" is een combinatie van therapeutisch boksen en Bewust Verbonden Ademen. Enerzijds is het een fysieke en krachtige ontlading van spanning, emotie, pijn, ... en anderzijds is het terug opladen met nieuwe levensenergie (Ki). Doe mee in een groep van levenslustige mensen en ervaar de kracht van therapeutisch boksen en de groepsenergie die het allemaal nog sterker maakt. De focus ligt voornamelijk op het boksen. Het ademen brengt ons na de op- en ontlading van het boksen weer tot rust.


We starten voorlopig nog niet terug. Begin december blesseerde ik mijn linker wijsvinger. Er zijn complicaties waardoor er mss nog een operatie volgt. 


lokatie: Tripsyco - Antwerpsesteenweg 461 - 2390 Westmalle

kostprijs: € 50 (zonder handschoenen) - € 40 (met eigen handschoenen)

€ 440 (kaart met tien beurten met handschoenen - € 330 (kaart met tien beurten zonder handschoenen)