POPPETJES 

Er was eens ... 

(wordt nog verder aangevuld)

Midden in de Winter begreep ik eindelijk dat er in mij een onoverwinnelijke zomer huisde (Albert Camus). 


Welkom Warmte, Liefde, Zen en Hoop 

(wordt nog verder aangevuld) 


Fight - Flight - Freeze 

Dit drietal is geboren op 23 - 01 - 23 

€ 23,00 

(excl. BTW)


IFS - opstelling

We hebben allemaal te maken met onze meervoudige psyche, innerlijke wezentjes die vaak heel bepalend zijn. Je herkent vast wel gedrag als perfectionisme, uitstellen, aanpassen, rebelleren, vermijden, ... Je herkent ook wel momenten van opgebrand zijn, destructief zijn, bekritiserend zijn, vluchten, ... Dat is allemaal oké, het mag er allemaal zijn. Als we zelf de regie behouden en ons ervan bewustzijn, dan is er niets aan de hand. Maar soms nemen de delen het over en gaan we er ons mee vereenzelvigen. Dan geraken we het overzicht kwijt en komen we in chaos, paniek en verlorenheid terecht. Als therapeut werk ik zo ontzettend graag met de delen (IFS: Internal Family Systems Therapy), dat ik zelf een manier heb bedacht om wat er innerlijk beweegt naar buiten te brengen en het interne krachtenveld bloot te leggen. Deze reeks poppetjes (opstellingswerk) hoort bij de korte training: werken met IFS. Deze reeks kan aangekocht worden tijdens of nadat je de training hebt gevolgd.

Academie 2 (klik hier voor meer info over de korte training: werken met IFS)

€ 414,00

(excl. BTW) 

Waar is dat innerlijk kindje van mij ??

In de loop van ons opgroeiende leven rijden we onszelf meer en meer vast en vergeten we dat we ooit kind waren: oorspronkelijk, speels, authentiek, goed genoeg, essentieel, ... Kort en bondig gezegd hebben we onszelf, onze Ziel, Kern, Bron, ... opgesloten en er stevige muren omheen gebouwd. We zijn ons gaan aanpassen en (over)leven verder volgens bepaalde belemmerende overtuigingen. Ter bescherming! Maar eens wordt het tijd terug naar onze Kern te kunnen gaan en die muren steen voor steen weer af te breken. Leven!!!

Burchtje naturel: € 25 
Burchtje kleur: € 45

(excl. BTW)

De 7 levels van agressie

Via opstellingswerk (7 stoelen of 7 poppetjes) wordt je eigen Ja en je eigen nee aangesproken en leer je hoe het mogelijk is om op een assertieve manier je eigen mening (grenzen, ...) te mogen geven en je er ook aan te houden. Je leert communiceren vanuit je hart, vanuit volwassen gedrag (1, 2 en 3). Deze structuur komt aan bod in het eerste jaar van de opleiding Integratieve Traumatherapie ( Academie 1 )

level 0 = geen mening
level 0,5 = een halve mening
level 1 = je eigen mening
level 2 = HO! een afwijkende mening
level 3 = STOP! een sterk afwijkenden mening
level 4 = TOT HIER! een tegenovergestelde mening
level 5 = HARD TEGEN HARD!

€ 65 (excl. BTW)

De polyvagale ladder

wordt vervolgd ...