ACADEMIE 

OPLEIDINGEN EN KORTE TRAININGEN - WORKSHOPS 

"Education is not the filling of a pail, but the lighting of a fire" (W.B. Yeats)

DOCENTEN ACADEMIE

boven vlnr 

Lieve Van Beeck: integratieve psychotherapie, traumaseksuologie (hoofddocent alle opleidingen)

Veerle Van Dyck: integratieve psychotherapie (docent trauma - rouw & verlies / schematherapie)

Luc Jansen: lichaamsgerichte psychotherapie (docent trauma - Levenskunst & lichaamswerk)

onder vlnr

Erik Decolvenaer: lichaamsgerichte psychotherapie (docent trauma - lichaamswerk & (imaginaire) rescripting)

Bram De Groote: lichaamsgerichte psychotherapie (docent trauma - ...)

Dr. Marc Van Steenkiste: psychiater (docent trauma - mindfulness, meditatie & medicatie)

Marcel Amstelveen: bokstherapie (docent BBB - bokstherapie)

ACCREDITATIE

De jaaropleiding Integratieve Traumatherapie en de korte trainingen IFS en BBB zijn geaccrediteerde opleidingen via de Belgische beroepsvereniging voor psychotherapie: ABP-BVP ( www.abp-bvp.be ) en via de NUO-NAO (European Association for Psychotherapy). Dit wil zeggen dat je een kwaliteitslabel ontvangt, een garantie die beantwoordt aan specifieke vereisten. Specifiek voor ECP houders (European Certificate Psychotherapy holders)


EEN OPLEIDING BETALEN / ANNULEREN

Als je inschrijft voor een opleiding (er is een schriftelijke ja, bv. via mail of sms of ...), dan ontvang je kort daarna een factuur om een voorschot te betalen. Het bedrag van een opleiding in één keer betalen (wat recht geeft op een korting) is een eigen keuze en wordt betaald bij inschrijving. Elke factuur wordt ook automatisch en tegelijkertijd naar de boekhouder verstuurd. Uitschrijven na het ontvangen van uw factuur moet gecrediteerd worden en zal je sowieso een kost opleveren van 10% van het totaalbedrag van de opleiding.

Elke inschrijving is definitief na een eerste betaling. Het is mogelijk om een korte training in twee delen te betalen. Een jaartraject kan in drie delen betaald worden. Hierover wordt gecommuniceerd. 

Het volledige bedrag (als er in delen wordt betaald) dient uiteindelijk betaald te zijn, twee weken voor de opleiding van start gaat (of anders overeen gekomen). 

Twee weken voor de start van een opleiding (en gedurende het lopende traject) kan er geen annulering, geen terugbetaling of creditering meer gebeuren. Indien je koos om in delen te betalen wordt het nog verschuldigde bedrag onmiddellijk vereffend.  Er wordt uiteraard rekening gehouden met de reden van de annulering (wegens ziekte en/of sterfgeval bv.). Ik nodig je uit hierover steeds te communiceren.