CORONA

  • De individuele therapie sessies gaan gewoon door, mits de nodige afstand van 1,5 meter. Er wordt voldoende verlucht en gereinigd tussen de sessies tussendoor. Een mondmasker is verlplicht in de wachtruimte. Van zodra therapeut en cliënt neerzitten mag het mondmasker verwijderd worden. Er zijn handgels voorhanden. 
  • Opleidingen voor hulpverleners en andere professionals (B2B) mogen georganiseerd worden mits social distancing, mondmaskers, ... Er worden tijdens de opleidingen geen eten noch drank aangeboden. 
  • Workshops mogen georganiseerd worden en dit onder de volgende voorwaarden: dat wil zeggen dat het aantal toegelaten deelnemers op dit moment wordt bepaald door de oppervlakte van de ruimte: 1 persoon per 10m². De onderlinge afstand van 1,5m wordt gerespecteerd en iedereen draagt verplicht een mondmasker tijdens verplaatsingen. Gezien de workshops via een inschrijving gebeuren, mogen deze ook langer dan 30 minuten duren. Een lunch aanbieden kan jammer genoeg niet. Een koffietje of flesje water wordt nog gedoogd. Indien nodig, voor bepaalde workshops beschikt elke deelnemer over zijn eigen materiaal.  

  • Er worden FFP2 mondmaskers aangeboden (CE gekeurd).